Inspiratie Grando keukens

Inspiratie Grando keukens? Bij Grando keukens staat de showroom altijd vol met keukens in diverse stijlen en opstellingen. Door de grote diversiteit van keukens in de showroom is er voor ieder wat wils. Grando keukens zijn van betrouwbare kwaliteit en zijn aantrekkelijk geprijsd. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment van Grando keukens.

Ontvang gratis keukeninspiratie boeken of bekijk hier de goedkoopste keukens.

Inspiratie Grando keukens

Inspiratie Landelijke Grando keuken

Inspiratie-keukens-landelijke-keuken-grandoZoals Grando zelf zegt laten zij uw keukendroom uitkomen met de levendige landelijke keukens. Een landelijke keuken van Grando geeft altijd een warm welkom, een ander kenmerk van een Landelijke keuken van Grando zijn de houten keukenfronten en de open kastjes.

De kleuren die vaak terug komen in een Grando landelijke keuken zijn de warmere kleuren zoals bruin, grijs en lavendelblauw zoals op de afbeelding hiernaast. Daarnaast komen de lichtere tinten zoals de zand kleur en magnolia kleur ook vaak terug in de keuken.

Inspiratie Moderne Grando keuken

Inspiratie-keukens-moderne-keuken-grandoEen moderne keuken van Grando is herkenbaar aan de strakke lijnen, gladde afwerking en de vierkanten vormen. Moderne keukens van Grando zijn  meestal wit en hoogglans (zoals u kunt op de afbeelding hiernaast), hierdoor oogt de moderne keuken vaak wat ruimtelijker.

Naast de witte kleur bij een moderne keuken van Grando, zijn sommige moderne keukens ook wat donker van kleur. Vaak zitten er dan wat houten tinten in in combinatie mat de kleuren zoals zandkleur, groen en taupe. Zo creëert u meer warmte in de keuken.

Inspiratie Tijdloze Grando keuken

Inspiratie-keukens-tijdloze-keuken-grando

Een tijdloze keuken van Grando biedt een praktisch veel mogelijkheden, daarnaast gaan de tijdloze keukens van Grando heel lang mee (tijdloos). Een tijdloze keuken van Grando is veel al te herkennen aan het wat klassiekere kader op de keuken kastjes met de wat moderne handgrepen.

Een tijdloze keukens is heel erg populair, dit komt doordat de keuken altijd ´mooi´ blijft. Zo zijn er elementen terug te zien van een wat klassiekere keuken en wat elementen uit de wat modernere keukens.

Inspiratie woonkeukens Grando

Inspiratie-keukens-woon-keuken-grandoEen woonkeuken van Grando zorgt ervoor dat uw keuken precies bij u huis past,  een woonkeuken van Grando kenmerkt zich door dat de keuken vaak kunststof keuken kasten heeft. Daarnaast heeft een woonkeuken ook vaak een keukeneiland en is die greeploos. Door de wanden een wat donkerdere kleur te geven en de keuken juist een lichte creëer je een heel strak beeld. De keuken blink dat net wat meer uit.

 

Een woonkeuken van Grando is vaak een design  keuken, deze zijn erg populair bij de wat jongere mensen. Dit was een overzicht van inspiratie Grando keukens.